Fehér Róbert: +36 30/345-9237

Fehér Ildikó: +36 30/527-7078

E-mail: feronil@feronil.hu

Felnőttképző intézmény nyilvánt. szám:
00131-2013

email home gyik
E-MAIL KEZDŐLAP GYIK
Feronil nyelviskola

Kezdő tanfolyamok

A kezdő nyelvtanfolyamaink elsősorban az alapkészségek elsajátításán és a kommunikációs készségek fejlesztésén alapulnak.

Minden óra egy adott témakörhöz kapcsolódik (pl. köszönési formák, országok és nemzetiségek, család, színek és melléknevek, ételek és italok, állások és munkahelyek, mindennapos teendők, hotelek és bútorzat, időjárás), melyek segítségével a tanulók alapszókincsre tehetnek szert. Néhány nyelvtani fogalmat és problémát is tisztázunk (pl. személyes névmások, a létige ragozása, egyes és többes szám, birtokos névmások, melléknevek, igeidők, idő- és helyhatározók, segédigék); mindemellett nagy hangsúlyt fektetünk a beszédkészség hatékony fejlesztésére is, különféle hétköznapi szituációs gyakorlatok feldolgozása során, melyek segítségével bárki könnyedén boldogulhat bemutatkozás és ismerkedés, bolti vásárlás, utazás, illetve éttermi rendelés során is.

A kezdő tanfolyamaink lehetőséget biztosítanak a tanulók számára, hogy kis létszámú csoportokban és kellemes légkörben, olyan alap nyelvtudásra tehessenek szert, melyre a későbbiekben könnyedén építkezhetnek, hiszen a hatékony nyelvtanulásban nagyon fontos szerepet játszanak a biztos alapok.

További információ:

Fehér Róbert: 06/30-345-9237

Fehér Ildikó:  06/30-527-7078

 

 

Árak / Kedvezmények >>

 

Tanfolyamok