Fehér Róbert: +36 30/345-9237

Fehér Ildikó: +36 30/527-7078

E-mail: feronil@feronil.hu

Felnőttképző intézmény nyilvánt. szám:
00131-2013

email home gyik
E-MAIL KEZDŐLAP GYIK
Feronil nyelviskola

Nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamok

A nyelvvizsga felkészítő tanfolyamaink során akkreditált, államilag elismert nyelvvizsgákra (BME, Pannon, Origó) készítjük fel a tanulókat.

*Nyelvvizsgákról bővebben a nyelvvizsgákról szóló tájékoztatónkban olvashatsz.*
Minden komplex nyelvvizsga egy írásbeli és egy szóbeli részből áll, ezért írásbeli- illetve szóbeli nyelvvizsga felkészítő tanfolyamainkon vehetnek részt a jelentkezők. Amennyiben a jelentkező már rendelkezik egy írásbeli- vagy szóbeli nyelvvizsgával, nem kell részt vennie csak a megszerzésre váró vizsgarészre való felkészítő tanfolyamon, így teljes erejével összpontosíthat a fennmaradó írásbeli- vagy szóbeli vizsga megszerzésére.

Az írásbeli nyelvvizsga felkészítőn a nyelvtani fogalmak és kivételek átismétlését és mindezek gyakorlatba ültetését követően, a tanulók a választott nyelvvizsgának megfelelő feladatsorokat kell megoldaniuk és kidolgozniuk (különböző szövegértési feladatok, angol-magyar és/vagy magyar-angol fordítások, nyelvtani szabályokon alapuló teszt, ill. levélírás). Így az adott nyelvvizsgán már nem kell bajlódniuk a típusfeladatokkal, megtanulják beosztani a feladatok megoldására szánt időt és könnyebben elsajátítják a fordítási technikákat, illetve a levélírás szabályait és praktikáit.

A szóbeli nyelvvizsgára az adott nyelvvizsga témaköreinek kidolgozásával készítjük fel a tanulókat. A szóbeli felkészítőn a résztvevők könnyedén elsajátíthatják a képleírás beszédtechnikáit, hasznos beszédfordulatokat tanulhatnak meg és a köznapi életből vett szituációs gyakorlatok feldolgozásával szinte bármilyen szituációt meg fognak tudni oldani, nem csak a vizsga során, hanem a valós életben is.
A szóbeli nyelvvizsga még egy hallás utáni szövegértési feladatból is áll, melyre vizsgatípustól függően hanganyagot biztosítunk a tanulóknak az órák folyamán.

Az ingyenes szintfelmérőt követően különböző kis létszámú, 4-5 fős csoportokra osztjuk a jelentkezőket, figyelembe véve tudásszintjüket, korosztályukat, a megszerezni kívánt nyelvvizsga típusát illetve, hogy a jelentkezők igényei szerint komplex, szóbeli vagy írásbeli vizsgát kívánnak letenni.
Ezáltal, lehetőséget biztosítunk mindenki számára, hogy igényei szerint, jó hangulatú órákon és kellemes légkörben készülhessen fel az általa választott nyelvvizsgára.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.

Árak / Kedvezmények >>

További információ: Fehér Róbert: 06/30-345-9237

                             Fehér Ildikó:  06/30-527-7078

Tanfolyamok

Töltse le ingyenes felmérőnket

Letöltés után nyissa meg a word dokumentumot és töltse ki. A kitöltés rendkívül egyszerű. Az egyes kérdések után található egy helyes és több helytelen válasz. A helyes válasz előtt találhatón négyzetbe kattintson bele, utána írjon bele egy X-t. Amikor megoldotta az össze kérdést, akkor mentse el word dokumentumot, majd küldje el mellékletként csatolva a feronil@feronil.hu címre. Az értékelést rövid időn belül az Ön által megadott e-mail címre visszaküldjük. Az e-mailt címet a felmérővel együtt elküldött e-mailben, és a mellékletként csatolt word dokumentumban is megadhatja.

Felmérő